Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szőnyeg ötletek a gyerekszobába

Szőnyeg ötletek a gyerekszobába
Kényelmes és allergiamentes környezetet szeretnél a család legújabb tagja számára? A szőnyegekre a gyerekszobában is szükség van. A jó minőségű anyagból készült, magas sűrűségű változatok biztosan remekül mutatnak majd a jövevény alvóhelyén. De vajon, hogyan válasszunk kiegészítőt a számunkra? Ebből a cikkből minden kiderül!

Szőnyegek a gyerekszobába

A szőnyegek a gyerekszobába kézenfekvő választásnak tűnhetnek, hiszen így a kicsik nem ütik meg magukat olyan könnyen. Mindemellett puhák, melegek, ezáltal kevésbé valószínű a felfázás is. De vajon milyen kiegészítőt válasszunk a számukra?

A szőnyegek előnyei a gyerekszobába

A csodás és kényelmes kiegészítők előnyei, hogy a környezetünk jóval kényelmesebb és komfortosabb lesz általuk. Jóval puhább, mint egy laminált parketta, amely egy gyermekes család számára sokat segíthet. A szőnyegek kevésbé csúsznak, mint a sima padló, így amikor a gyermek elkezd majd futni a lakásban, kisebb lesz az esélye, hogy elcsúszik. További előnynek mondható, hogy valamennyire hangszigetelőek is, így lakásban is pozitívum lehet a szőnyeg használata.

Milyen szőnyeget válaszunk a gyerekszobába?

A gyerekszőnyeg kiválasztásánál fontos, hogy az egészséges anyagból készüljön, amelyet könnyen tisztán lehet tartani. Második szempont, hogy meleg és puha legyen, hiszen ez vonzza majd a kicsiket, hogy egy kicsit lenyugodjanak és gondtalanul játszanak a padlón.

A webshopunk kínálatában megannyi különböző gyermekmintás szőnyeg kapható. Népszerűek az állatmintás, a mesefigurás, de a felhő alakú változatok is. Ezeket persze valamivel nehezebb lehet beilleszteni a gyermekszoba enteriőrjébe, ám a kínálatunk rendkívül széles.

Az egyszínű szőnyegekkel valamivel egyszerűbb helyzetünk lesz, főként, ha színben harmonizáló fajtát vásárlunk. Egy sima kiegészítő esetében sem feltétlenül kell, hogy az adott helység unalmas és rideg legyen. A választékunkban többféle méretben és formában kaphatóak gyermekszőnyegek, így, ha egyszínű mellett tesszed le a voksodat, akkor is találhatsz tökéletes darabot.

Kicsi méretű változatból akár többet is elhelyezhetsz a helyiségben, így igény szerint bármikor átrendezhető és mosható. Ha pedig már nem illik a szobába, vagy a gyermek kinövi azokat, akkor bátran válthatunk másik fajtára. A legjobb, ha a szőnyeg csúszásgátlós is, hiszen így kisebb eséllyel szenved majd sérüléseket a szobában.

Gyermekszőnyeg kínálatunk

Webáruházunkban széles választékban kaphatóak a gyermekszőnyegek. Ezek között van színes baglyos, kék pandamacis, felhő alakú, de még dzsungeles változat is. A kínálatból biztosan megtalálja majd azt a darabot, amelyet könnyen beilleszt majd a gyermeke szobájába.

Összegezve:

A szőnyegek gyerekszobába is tökéletesen beilleszthetőek. Egy színes, mintás vagy egy sima változat is könnyen elhelyezhető bármely helyiségben. A kicsik számára a legjobb egy puha és meleg fajtájú felhő alakú vagy egy állatmintás kiegészítő. Ez biztosan lenyugtatja majd egy kicsit őket, hogy a padlón is játszanak egyet, ne csak a lakásban rohangáljanak. Egy szőnyeg előnye azonban, hogy kissé hangszigetel, így a gyermek az alsó lakót sem zavarja meg.