Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES A KÜLTÉRI SZŐNYEGEKRŐL

MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES A KÜLTÉRI SZŐNYEGEKRŐL

Ahogy az időjárás kezd egyre melegebbre fordulni és egyre több időt töltünk a szabadban, előtérbe kerülnek a kinti létet komfortossá tevő bútorok, szőnyegek és kiegészítők. Az egyik ilyen kényelmi tárgy a kültéri szőnyeg, amely nagyban növelni tudja a kinti tartózkodás komfortfokozatát.

Szőnyeg ötletek a gyerekszobába

Szőnyeg ötletek a gyerekszobába

Kényelmes és allergiamentes környezetet szeretne a család legújabb tagja számára? A szőnyegekre a gyerekszobában is szükség van. A jó minőségű anyagból készült, magas sűrűségű változatok biztosan remekül mutatnak majd a jövevény alvóhelyén. De vajon, hogyan válasszunk kiegészítőt a számunkra? Ebből a cikkből minden kiderül!
Hogyan válasszak szőnyeget?

Hogyan válasszak szőnyeget?

A szőnyegek minden helyiség és így otthonunk elengedhetetlen tartozékai. Kellemes hangulatot teremtenek a helyiségekben, színt és modern stílust kölcsönözhetnek a szobáknak. Az alábbiakba éppen ezért sorra vesszük hogyan válasszunk szőnyeget, ha az ideális megoldást szeretnénk megtalálni.
Szőnyeg ötletek fürdőszobába

Szőnyeg ötletek fürdőszobába

Az esetek nagy részében a fürdőszobába hidegburkolat kerül. Ha nem padlófűtést használunk, a hűvös felület miatt szükség lehet valamilyen szőnyegre. Ez növeli a komfortérzetet, ráadásul a zuhany alól kilépve a lábunk is kevésbé fog fázni. A dekorációs elem segítségével csökkenthető a balesetek száma is, hiszen minimalizálhatjuk a csúszásveszélyt.

Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen szőnyegek illenek a fürdőszobába.

Szőnyeg ötletek nappaliba

Szőnyeg ötletek nappaliba

A mai szőnyegek célja már egészen más, mint nagyanyáink korában. A padlón dekorációs célból elhelyezett dekorációs kellékek csodás kiegészítői lehetnek egy kisebb lakás vagy nagyobb családi ház nappalijának. Használatuk egyre népszerűbb. A kérdés csak az, hogy vajon milyet válasszunk az adott helyiségbe?

Ebből a cikkből kiderül, hogy melyek a legjobb szőnyegek nappaliba.

Szőnyeg ötletek előszobába

Szőnyeg ötletek előszobába

A tökéletesen illeszkedő szőnyeg kiválasztása az otthonunk helyiségeibe olyan, mint amikor alkalmi ruhát keresünk egy nagyobb eseményre. Ahogy a futáshoz sem a legmenőbb outfitet választjuk, addig a konyhába sem teszünk le egy fehér hosszabb szálú shaggy kiegészítőt. A szőnyegek az előszobában is elhelyezhetőek, de ide sem érdemes nehezen tisztítható változatot választanunk.

Ebben a cikkben elhoztunk nektek pár szőnyeg ötleteket a bejárathoz.

Milyen színű szőnyeg illik az otthonomba?

Milyen színű szőnyeg illik az otthonomba?

A lakberendezés terén állandóan felmerül a kérdés, hogy milyen színű szőnyeg is illik otthonunkba? Erre a kérdésre a válasz nem egyszerű, hiszen nem csak helyiségenként, de lakberendezési stílusonként is más-más lehet az ideális választás. Mindazonáltal az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy a főbb színek közül melyik szín, melyik helyiségbe és melyik stílusba passzolhat.

Hosszú szálú szőnyeg tisztítása

Hosszú szálú szőnyeg tisztítása

A hosszú szálú szőnyegek tisztítása közel sem egyszerű, hiszen a szennyeződés eltávolítása mellett arra is ügyelnünk kell, hogy a szőnyeg szálainak épsége is megmaradjon. Ezért mindenképp olyan tisztítási eljárásokra van szükségünk, amik egyszerre hatékonyak, ugyanakkor kíméletesek is. Az alábbiakban ezeket a tisztítási módokat gyűjtöttük össze.
Melyik a legjobb szőnyeg?

Melyik a legjobb szőnyeg?

Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb szőnyeg nem egyszerű ideális választ adni, hiszen minden helyiség más-más tulajdonságokkal rendelkezik, így pedig minden helyiségbe más-más szőnyeg is dukál. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy melyik helyiségbe, melyik szőnyeg lehet a legjobb választás.

Milyen szőnyeg típusok léteznek?

Milyen szőnyeg típusok léteznek?

Aki ma szőnyeget akar vásárolni, az könnyedén szembesülhet azzal a ténnyel, hogy a szőnyegek kínálata szélesebb, mint valaha. A különböző stílusok, színek és anyaghasználatok miatt egy széles termék kínálatban kell megtalálni az igazit, ami olyan mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Ahhoz, hogy megkönnyíthessük a döntést, először is érdemes utánajárni milyen szőnyegtípusok is léteznek, és melyiket hol érdemes használni. Az alábbiakban ezt gyűjtöttük össze.