Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAKARÓK

Modern egyszínű és mintás takarót keresel divatosan berendezett otthonodba? Az egyszínű, mintás és modern hatású takaróinkat többféle színben találod meg a kínálatunkban.
Rendezés:

Miért válasszunk takarókat?

A Megaszőnyeg takarói egy egészen egyedi életérzést kölcsönözhetnek otthonunkba. A hosszú- és rövidszálú változatok puha kialakításukkal bármely hálószoba, vagy akár nappali ékei lehetnek. Egy jól megválasztott kiegészítő akár a legridegebb, legminimalistább helyiséget is barátságosabbá teheti, ahol öröm lesz lepihenni a fárasztó hétköznapok után.

Ráadásul a Megaszőnyegnél számos színben kaphatók divatos és puha takarók hogy a legideálisabb kiegészítők közül válogathass.

Divatos és puha takarók

Amennyiben mindenképp divatos és puha takarót keresel, akkor a Megaszőnyeg kínálata a biztos megoldást kínálja számos színben a legminőségibb anyagból. 

Takarók szállítása

Amennyiben takarót vásárolsz, fizethetsz bankártyával, előre utalással vagy utánvéttel is. Az előre utalás esetében a termék szállítási és egyéb szolgáltatási díjakkal növelt árát három belül, azok kiszállítását és átvételét megelőzően kötelez kifizetni a Megaszőnyeg számlászámára. Az utánvét esetében pedig a megrendelés és a szállítás költségét a futárnak szükséges megfizetni.