Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DÍSZPÁRNÁK

Modern díszpárnát keresel divatosan berendezett otthonodba? A modern hatású díszpárnákat 11 színben, négyzet alakú formában is megtalálod a kínálatunkban.
Rendezés:

Miért válasszunk egyszínű díszpárnákat?

A Megaszőnyeg díszpárnái egy egészen egyedi életérzést kölcsönözhetnek otthonunkba. Hosszúszálú, puha kialakításukkal bármely hálószoba, vagy akár nappali ékei lehetnek. Egy jól megválasztott kiegészítő akár a legridegebb, legminimalistább helyiséget is barátságosabbá teheti, ahol öröm lesz lepihenni a fárasztó hétköznapok után.

Ráadásul a Megaszőnyegnél számos színben kaphatók divatos és puha díszpárnák, hogy a legideálisabb kiegészítők közül válogathass.

Divatos és puha díszpárnák

Amennyiben mindenképp divatos és puha díszpárnát keresel, akkor a Megaszőnyeg kínálata a biztos megoldást kínálja számos színben a legminőségibb anyagból. 

Díszpárnák szállítása

Amennyiben díszpárnát vásárolsz, fizethetsz bankártyával, előre utalással vagy utánvéttel is. Az előre utalás esetében a termék szállítási és egyéb szolgáltatási díjakkal növelt árát három belül, azok kiszállítását és átvételét megelőzően kötelez kifizetni a Megaszőnyeg számlászámára. Az utánvét esetében pedig a megrendelés és a szállítás költségét a futárnak szükséges megfizetni.